Medlemsside

Ny bane - nye traditioner


Sorø disc golf bane lå i mange år på Fæganen i Sorø, og var elsket eller frýgtet af mange grundet Loch Ness søen, som mange disc golfere igennem årene har doneret deres disc til.

I maj 2020 var det nødvendigt og flytte bane til en ny adresse, og siden da, er der knoklet for at skabe en af Danmarks bedste disc golf baner.

I 2021 blev der etaberet tee pads på alle tee steder, og vi har fået en god afyale om græsklipning, hvilket betyder at vi har velholdte fairways og en bane der også er spilbar om sommeren.


Næste skridt bliver og opsætte tee skilte (er indkøbt men mangler montering) samt endelig tegning af banen til oversigst kort samt tee skilte.


Vi lover vi gør vores bedste, for at du møder en spændende og velholdt bane


Med ny bane følger også nye traditioner, vi er på skolens område, hvorfor klubbens medlemmer skal overholde de regler der er for området, men også sikre, at besøgende efterlever dette.Gi`et bidrag til vedligeholdelse af banen

Stort som småt gør en forskel, og du kan støtte os og banen ved at sende et beløb via Mobilepay til 0906WE
Tak til vores støtter og sponsorer
Guldsponsorer


 Resultater

Fra klubmesterskaber samt øvrige pokaler

Bag Tag                                                                       Designet af Andreas HolttiSorø Disc Golf Klubs bagtag er i omløb. Har du som nyt medlem endnu ikke fået et, kan du få et til træning

Det hele går ud på at have det laveste nummer blandt de deltagende, når vi når til 3. halvleg i Januar måned.

Her følger retningslinierne:


  1. Tagget skal altid sidde synligt på tasken når man er ude at spille, også på andre baner.
  2. Der spilles altid om tagget når der er flere i gruppen som har et tag, det er ikke tilladt at sige nej. Dette gælder også turneringer uden for Sorø
  3. Der spilles kun om tagget inden for den gruppe man går i, med mindre man har aftalt andet.
  4. Spilleren med den laveste score efter runden, for tagget med det laveste nummer, næst laveste score for tagget med det næst laveste osv. Er der lighed i scoren beholder man sit tag.
  5. Vælger man ikke at spille en runde færdig, aflevere man sit bagtag til gruppen og modtager det højeste nummer fra gruppen.
  6. Det er tilladt at spille "private" runder om tagget. Det behøver ikke kun være til træning eller i Sorø


Melder man sig ud af Sorø Disc Golf Klub, bedes man returnere sit bagtag til klubben.
Handicap

Ønsker du at komme med på listen, opdatere dit handicap, så send dine resultater til Torben


Se handicaplisten
Køb af Disc og udstyr

Vi har lavet en helt unik aftale med Discimport, det betyder, at du som medlem af Sorø disc golf klub, kan opnå 15 % rabat ved at handle i butikken, både fysisk og via web.

Når du har betalt dit kontingent, vil du modtage kode til brug for klubaftalen


Klik på logoet og kom igang med at shoppe 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Disc golf datoer

Her kan du  læse om kommende lokale  arrangementer/ turneringer der enten arrangeres af klubben, eller i samarbejde med klubben 

Ønsker du en oversigt over hvad der findes af turneringer i Danmark kan du se dem på 

www.ddgu.dk

 

Du kan finde en opdateret liste på vores facebook side

 

 

 

 

 

Gode råd

Har du brug for tips til at forbedre dit spil, kan du få det til træning, eller ved at deltage i turneringer rundt i Danmark.


Der findes også et hav af gode råd på internettet, vi vil anbefale Discmania, Deep in The Game - meget flot og let forståelige video. 

Sorø i medierne


Her følger filmklip omhandlende Disc Golf i Sorø - kender du filmklip der ikke er her, så send meget gerne en besked samt link til os